En ung "up-comming" kunstner.

 

 

For nogle år siden greb han tegneblokken og begyndte at lave billeder. Tre måneder senere præsenterede han nogle af sine tegninger offentligt. Det skete på Fjends Kunstforenings forårsudstilling, som afholdes i Stoholm hvert år i uge 10. Kunstnernes værker bedømmes af fem udvalgte censorer, som alle har en professionel tilgang til kunsten. Carsten fik censorernes anerkendelse for alle fem værker i form af fem "blå mærker". Noget som sjældent sker. Siden har han høstet 28 af 31 mulige "blå mærker" hvilket er helt uset i de 36 år udstillingen har kørt. Niveauet er på linje med de anerkendte censurerede udstillinger som f.eks. Limfjordens Efterårsudstilling.

Det seneste år har Carsten Hamann taget springet og udstillet på andre censurerede udstillinger og han høster anerkendelse allevegne. I okt. 2016 fik han antaget fem uf af fem indsendte værker på Kunstforeningen Limfjordens censurerede udstilling på Gimsinghoved i Struer. Et af værkerne blev valgt som den ene af udstillingens tre bedste.

Gallerierne har også fået øje på denne særegne kunstner. Det er blevet til en del forespørgsler, men Carsten Hamann går ikke på kompromis. Et billede tager den tid et billede tager. Og det kan godt være flere uger.

Det er lykkedes at få to mindre tegninger til præsentation i galleriet. De lidt større billeder befinder sig enten på udstillinger eller er solgt.

 

Childhood pt. 2. * 74cm x 74cm