Susanne Krebs er født i 1972. Hun har hele livet beskæftiget sig med to og tredimensionelle udtryksformer.

I årene 1991-1997 uddannede hun sig i skulptur, tegning og maleri på Engelsholm Kunsthøjskole samt Fyns Tegne - og Maleskole, hvor hun blev undervist af professionelle udøvende kunstnere. I 2000-2004 modtog hun undervisning hos keramiker Getter Hundstrup (primært form) og i  2005-2009 fik hun undervisning af keramiker Ulla Aaen (primært glasur).

Kunstneren:
"Uanset om jeg udtrykker mig skulpturelt eller visuelt gennem tegning og maleri, er min store inspirationskilde naturen, dens organiske former og fantastiske farver.
Jeg har en eksperimenterende tilgang til materialer, og min fantasi er altid på spil. Min kreative proces er styret af min intuition, og altid en spændende rejse for mig selv, og forhåbentlig også for beskueren af mine værker. Mine værker lægger op til at man bruger fantasien. Flere har da også fortalt, at de får associationer til ornamenter fra vikingetiden, mønstre fra de australske aboriginals eller orientalske mønstre".

 

 

"I mine stregtegninger og malerier eksperimenterer jeg med at skabe rum og dybde ved hjælp af de formgivende streger, lag på lag af akryl og tusch, samt overlapning af former. Værkerne kan ofte vendes på flere leder og signeres derfor ofte bagpå.
Jeg har de sidste mange år kredset om motiverne Æg, larve, puppe og sommerfugl i mine billeder og skulpturer. En cyklus der symboliserer forvandling. Serien af billeder, som præsenteres i Gurskaja Art Gallery har da også navnet ”Transformation” da jeg gør nye erkendelser som kunstner undervejs i processen. Forhåbentlig sker der også en form for transformation i mødet mellem mine værker og beskueren".